Kurser

Utveckla dig själv, dina idrottare och din idrott

30 sep kl. 09:30 - 15:30

Ta med din styrelse, dina tränarkolleger och dina aktiva ungdomar till en dag med föreläsning och möjlighet att jobba med utveckling.
 
Vi vill hela tiden utvecklas och bli lite bättre. Hur kan vi inom åländsk idrott fostra vinnare genom att flytta fokus från resultat till individuell utveckling. Det kan vi bland annat göra genom att arbeta på olika nivåer, allt från organisationer till tränare och aktiva idrottare.

Dagens sponsring och dess möjligheter

03 okt kl. 18:30 - 20:30

Under kvällen går vi igenom behovet av att arbeta med idrottarens eller föreningens varumärke utifrån en tydlig värdegrund. Vi lyfter också behovet av att förstå och känna till sin målgrupp och hur man som idrottare eller förening presenterar denna för en sponsor.
Vi går igenom vilka olika motiv och drivkrafter som en sponsor har till sponsring idag.

Grundutbildning för tränare 3, 2023

05 okt kl. 18:00 - 18 nov kl. 17:00

Grundutbildning för tränare – en utbildning för dig som vill bli eller redan är tränare. Det spelar ingen roll vilken idrott du är tränare i eller om du tränar barn, ungdomar eller vuxna.

Föreningskunskap - Ny i styrelsen

30 nov kl. 18:00 - 21:00

Idrottens mål är att engagera så många som möjligt, så länge som möjligt, i så bra verksamhet som möjligt. Du får en inblick i vad det innebär att vara förtroendevald och arbeta i en styrelse. Vi vill ge dig inspiration, nya tankar och idéer för ditt fortsatta arbete inom idrotten. Engagemang och drivkraft blir bränslet i en fungerande idrottsförening.