Kalender

Akut skadebehandling

Kursen ger dig kunskap om akuta idrottsskador och grunderna i rehabilitering. Du lär dig hur du ska agera om skadan är framme för att förkorta rehabiliteringstiden.

Grundutbildning för tränare 2, 2023

Grundutbildningen bygger på aktuell forskning och ger dig en bra grund att stå på i din roll som tränare. Stor vikt läggs på ledarskap och hur du kan skapa goda förutsättningar för att de aktiva ska bli motiverade och få möjlighet att lära och växa som människor och idrottare. Utbildningen går även igenom vikten av att se och utgå ifrån hela människan, skapa en bred rörelserepertoar, forma och utveckla träningar som är anpassade för den målgrupp du leder.

Tejpningskurs

Grundläggande utbildning i tejpning av idrottsskador där stor del består av att du får öva praktiskt. Tejpning är en del av behandling av idrottsskador och som förebyggande kan användas för att minska risk för idrottsskador.
Under kurstillfället kommer du att få teoretisk kunskap om när och hur man kan och skall använda tejpning, men framförallt kommer du att få möjlighet att öva praktiskt. I kursen kommer du att få lära dig de vanligaste tejpningarna för fötter knän och händer