Kalender

Grundutbildning för tränare 1, 2024

Grundutbildningen bygger på aktuell forskning och ger dig en bra grund att stå på i din roll som tränare. Stor vikt läggs på ledarskap och hur du kan skapa goda förutsättningar för att de aktiva ska bli motiverade och få möjlighet att lära och växa som människor och idrottare. Utbildningen går även igenom vikten av att se och utgå ifrån hela människan, skapa en bred rörelserepertoar, forma och utveckla träningar som är anpassade för den målgrupp du leder.

7 mars 18.00 –21.00 samt lördag 13 april 9.30 - 17.00

Medlemsdialog - utvärdering av fördelningsprinciperna

Ålands Idrott bjuder in alla medlemsorganisationer till en Medlemsdialog – utvärdering av fördelningsprinciperna.
Det är en möjlighet för er förening att få en uppdatering av läget och att kunna framföra din förenings synpunkter.
Innehåll: Bakgrund till nuläge, Resultat från Anninas utredning, kopplat till fördelning, Fördelning inför 2024 i korthet, med de anpassningar som gjorts,
Fokus framåt och insamling av ytterligare input kring uppdatering av ramar och principer.

Marknadsföring via sociala medier - Syns man inte finns man inte

Ålands Idrott bjuder in till en kväll där vi kommer att få information som kan göra arbetet med sociala medier bättre. Vilka medier ska vi använda? Hur får vi spridning på våra budskap? Vad behöver vi tänka på för att det ska bli så bra som möjligt?

Speakerkurs - Att vara speaker

Speakern är en guide till en fulländad idrottsupplevelse. Som en viktig del av ett idrottsevenemang spelar speakern en avgörande roll i att skapa en engagerande och minnesvärd upplevelse för både idrottare och publik.
Utbildningen är utformad för att ge dig de verktyg, kunskaper och självförtroende som krävs för att bemästra konsten att vara en framstående speaker och göra ditt avtryck på idrottsscenen.