Polar Pulsklocka S210

Polar Pulsklocka S210
från
Polar
Namn
Polar Pulsklocka S210
Tillverkare
Polar
Antal
7
Utrustningstyp

Beskrivning

Basmodell för dig som vill ha en enkel löparklocka med de viktigaste sportklockefunktionerna i kombination med pulsmätare. Dubbla stoppur för varvtid och totaltid. Minne för det senaste träningspasset därupp till 99 varv-/mellantider med pulsvärde och snittpuls kan lagras. Under träningen visas pulsen visas i antal slag/minut eller i % av maxpuls.

Programmerbart pulsintervall med larmsigna samt två timers som hjälp vid intervallträning. Beräknar antal förbrukade kalorier och andelen fettkalorier under träningen. RS100 summerar även total träningstid, totala antalet kalorier samt antal träningspass för en längre tid, till du själv väljer att nollställa värdena.

Övriga funktioner:
- OwnZone (beräknar en personlig träningszon baserad på dagsformen)
- bakgrundsbelysning
- klocka med datum och alarm

Hyr från biblioteket

Böckerna hämtas från Ålands idrotts kansli (Östra Esplanadgatan 7)

Vi behöver samla in dina personuppgifter för att administrera utlåning av material från vårt bibliotek. De personuppgifter vi samlar in framkommer av anmälningsformuläret. Ålands Idrott ansvarar för att dina personuppgifter behandlas enligt gällande lagstiftning.

Du kan personligen eller skriftligen framföra en begäran om granskningsrätt av personuppgifterna till registrets kontaktperson. Granskningsrätten är personlig. Felaktiga uppgifter som uppdagas kan rättas i registret på begäran. Om du vill utöva dina rättigheter avseende personlig integritet vänligen kontakta Ålands Idrott.

Bild-CAPTCHA
Ange de tecken som visas i bilden.