Ansök om medel för 2020

Ansökan om PAF-medel för idrottsverksamhet skall göras senast den 15 oktober 2019 kl. 16.15. Detta gäller ansökningar för verksamhetsbidrag, investeringsstöd för redskap och stöd och lån till idrottsanläggningar. Närmare instruktioner hittas i menyn här. E-blanketten för 2020 är något moderniserad vilket innebär att inloggning kan göras med e-identifiering vilket i sin tur möjliggör att du kan spara och återgå till ansökan utan att behöva fylla i uppgifterna igen. OBS! Pga tekniska problem är den nya e-blanketten inte publicerad än. Så fort de sista pusselbitarna fallit på plats läggs blanketten upp på hemsidan. Vill er förening ändå söka redan nu går det bra att använda den gamla blanketten. 

I övrigt är ansökningsförfarandet lika som för 2019. Vi uppmanar alla som har barn- och ungdomsverksamhet att söka riktade medel för dessa prioritetsgrupper i enlighet med instruktionerna. Glöm då inte att fylla i blanketten för riktat bidrag.

Vill ni diskutera ansökningar är idrottens nätverkslunch den 25 september kl. 12.00 på Arken restaurang ett ypperligt tillfälle att göra det. Anmälningar görs via Ålands Idrotts facebook-evenemang eller direkt till kansliet. Naturligtvis går det bra att kontakta kansliet med frågor även andra tider.