Projekktledningsfilosofi

Titel
Projekktledningsfilosofi
Författare
Inga Brundell-Öhman
ISBN
978-91-7738-783-1
Artikelnummer
6915
Antal sidor
173
Antal
1st
Kategori

Det är några av de viktiga slutsatser den erfarna projektledaren Inga Brundell-Öhman drar i sin praktiskt användbara "tänkebok" för projektledare. Hon visar på en mängd angreppssätt och strategier för att få projekt i mål i tid. Det handlar om att bemanna med rätt kompetenser, om eldsjälar att dra nytta av, om rätt tid att dra igång och när det är dags att avbryta. Framför allt handlar boken om hur det går till att leda projekt i verkligheten med en rad konkreta exempel från till exempel IT- och organisationsprojekt.

Författaren visar också hur du ska tackla projektets "motkrafter" bland annat vanliga mänskliga svagheter som önsketänkande, martyrskap, konflikträdsla och karriärambitioner. Undvik alla de misstag som massor av projektledare redan gjort med hjälp av denna kloka bok.

Hyr från biblioteket

Böckerna hämtas från Ålands idrotts kansli (Östra Esplanadgatan 7)

Vi behöver samla in dina personuppgifter för att administrera utlåning av material från vårt bibliotek. De personuppgifter vi samlar in framkommer av anmälningsformuläret. Ålands Idrott ansvarar för att dina personuppgifter behandlas enligt gällande lagstiftning.

Du kan personligen eller skriftligen framföra en begäran om granskningsrätt av personuppgifterna till registrets kontaktperson. Granskningsrätten är personlig. Felaktiga uppgifter som uppdagas kan rättas i registret på begäran. Om du vill utöva dina rättigheter avseende personlig integritet vänligen kontakta Ålands Idrott.

Bild-CAPTCHA
Ange de tecken som visas i bilden.