Gympa - instruktörsutveckling

Titel
Gympa - instruktörsutveckling
Författare
Anna Solgevik, Lotta Lövdahl, Pernilla Norlin
ISBN
978-91-633-2537-3
Artikelnummer
10001
Antal sidor
84
Antal
2st
Kategori

Allt du behöver för att leda egna gympapass!

Gympa – instruktörsutveckling är boken för dig som är eller vill bli gympaledare. Du får lära dig hur man bygger upp gympapassets alla delar och får tillgång till en omfattande rörelsebank. Författarna behandlar även ledarskap och musiklära- två viktiga pusselbitar för att kunna sätta sin personliga prägel på gympapasset och anpassa det efter olika målgrupper.

Gympa – instruktörsutveckling är en vidareutveckling av bästsäljaren Gympapasset, som använts vid gympautbildningar på träningsanläggningar, i idrottsföreningar och på sjukgymnastutbildningar under många år. I denna bok får du lära dig allt som behövs för att bygga upp och leda ett säkert och effektivt träningspass.

Hyr från biblioteket

Böckerna hämtas från Ålands idrotts kansli (Östra Esplanadgatan 7)

Vi behöver samla in dina personuppgifter för att administrera utlåning av material från vårt bibliotek. De personuppgifter vi samlar in framkommer av anmälningsformuläret. Ålands Idrott ansvarar för att dina personuppgifter behandlas enligt gällande lagstiftning.

Du kan personligen eller skriftligen framföra en begäran om granskningsrätt av personuppgifterna till registrets kontaktperson. Granskningsrätten är personlig. Felaktiga uppgifter som uppdagas kan rättas i registret på begäran. Om du vill utöva dina rättigheter avseende personlig integritet vänligen kontakta Ålands Idrott.

Bild-CAPTCHA
Ange de tecken som visas i bilden.