Meningsfulla misstag

Titel
Meningsfulla misstag
Författare
Susan Halden - Brown
ISBN
91-85138-92-4
Artikelnummer
1229
Antal sidor
244
Antal
1st
Kategori

Alla begår misstag, ofta i kritiska och avgörande situationer; vem minns inte Zlatans straffmiss mot Holland i fotbolls-EM i somras, eller Magdalena Forsbergs bommar i slutet av det lopp som kunde gett henne det hett eftertraktade OS-guldet i Salt Lake City och sist men inte minst Tommy Salos målvaktstabbe mot Vitryssland. Om du upplever misstagen som hopplösa nederlag kommer de att stjäla ytterligare energi från kommande prestationer. Ser du dem istället som utmaningar för att utvecklas har du däremot stora möjligheter att lära dig något av misstagen; något som kan ge dig fördelar i kommande tränings- och tävlingssammanhang.

Hyr från biblioteket

Böckerna hämtas från Ålands idrotts kansli (Östra Esplanadgatan 7)

Vi behöver samla in dina personuppgifter för att administrera utlåning av material från vårt bibliotek. De personuppgifter vi samlar in framkommer av anmälningsformuläret. Ålands Idrott ansvarar för att dina personuppgifter behandlas enligt gällande lagstiftning.

Du kan personligen eller skriftligen framföra en begäran om granskningsrätt av personuppgifterna till registrets kontaktperson. Granskningsrätten är personlig. Felaktiga uppgifter som uppdagas kan rättas i registret på begäran. Om du vill utöva dina rättigheter avseende personlig integritet vänligen kontakta Ålands Idrott.

Bild-CAPTCHA
Ange de tecken som visas i bilden.