Moas och Rasmus gympaäventyr, Paket häfte + CD

Titel
Moas och Rasmus gympaäventyr, Paket häfte + CD
Författare
Veronica Gunnarsson , Pernilla Eriksson
Artikelnummer
3806400
Antal sidor
59
Antal
2st
Kategori

Det här är ett material för dig som leder barngympa i någon form för barn mellan 3-9 år. Materialet (CD + häfte) består av 12 olika äventyr - gympapass med uppvärmning, redskapsbana och avslutning.

Man försöker utnyttja alla redskap i gymnastiksalen men många övningar går också att använda utanför salen. Man använder både fasta redskap som bommar och ringar och handredskap som ärtpåsar och bollar. I varje pass finns nio olika redskapsstationer som är kategoriserade i tre olika svårighetsgrader.

Detta ger dig som ledare möjlighet att anpassa passen efter din barngrupp och ger dig möjlighet att jobba med individuell utveckling i större grupper. Det här är ett förråd med övningar som du som ledare kan plocka från och få många varierande och roliga gympapass. Här finns plats för mycket fantasi från både ledare och barn.

Häftet är i A4 format och 59 sidor och innehåller bilder och tydliga instruktioner till de lekfulla övningarna. CD skivan innehåller specialskriven musik till de olika passen.

Hyr från biblioteket

Böckerna hämtas från Ålands idrotts kansli (Östra Esplanadgatan 7)

Vi behöver samla in dina personuppgifter för att administrera utlåning av material från vårt bibliotek. De personuppgifter vi samlar in framkommer av anmälningsformuläret. Ålands Idrott ansvarar för att dina personuppgifter behandlas enligt gällande lagstiftning.

Du kan personligen eller skriftligen framföra en begäran om granskningsrätt av personuppgifterna till registrets kontaktperson. Granskningsrätten är personlig. Felaktiga uppgifter som uppdagas kan rättas i registret på begäran. Om du vill utöva dina rättigheter avseende personlig integritet vänligen kontakta Ålands Idrott.

Bild-CAPTCHA
Ange de tecken som visas i bilden.