Ingen slutar med golf - men vissa lämnar klubben

Titel
Ingen slutar med golf - men vissa lämnar klubben
Författare
Johan Kannerberg, Troed Troedson, Thomas Bergman
ISBN
9789185433957
Artikelnummer
14041
Antal sidor
48
Antal
2st
Kategori

Golfen går nu igenom stora förändringar! Golfen har länge haft en fantastisk rekrytering som saknar jämförelse i svensk idrott. Bara under 2008 och 2009 har cirka 75 000 nya golfare blivit medlemmar i golfklubbar. Trots det påstår en del att golfen har rekryteringsproblem!

Mot detta ställs det faktum att cirka 102 000 golfare lämnade medlemskapet under samma period och hittat andra former för att utöva sin golf. Resultatet av det klubbarna väljer att göra nu kommer att få stor betydelse. Att vara proaktiv och att offensivt möta framtidens utmaningar blir helt avgörande för klubbens framgång. Att forma ett innehåll och erbjudanden där golfare trivs och utvecklas blir avgörande.

Den här boken innehåller inspirerande insikter i form av trender och tendenser i omvärlden, samt tankeväckande fakta och frågeställningar som leder klubbens utvecklingsarbete framåt.

Ur innehållet:
•Omvärlden och trender som påverkar
•Ingen slutar med golf - men vissa lämnar klubben
•Från avhopparstudien Vilken nytta och glöd skapar idrottslig verksamhet?
•Är din klubb proaktiv och hur ökar ni lönsamheten?
•Arbetsgivaransvar i golfklubben och anläggningen
•Klubben tar risker – gör en riskanalys!

 

Hyr från biblioteket

Böckerna hämtas från Ålands idrotts kansli (Östra Esplanadgatan 7)

Vi behöver samla in dina personuppgifter för att administrera utlåning av material från vårt bibliotek. De personuppgifter vi samlar in framkommer av anmälningsformuläret. Ålands Idrott ansvarar för att dina personuppgifter behandlas enligt gällande lagstiftning.

Du kan personligen eller skriftligen framföra en begäran om granskningsrätt av personuppgifterna till registrets kontaktperson. Granskningsrätten är personlig. Felaktiga uppgifter som uppdagas kan rättas i registret på begäran. Om du vill utöva dina rättigheter avseende personlig integritet vänligen kontakta Ålands Idrott.

Bild-CAPTCHA
Ange de tecken som visas i bilden.