Marathon löpning som livsstil

Titel
Marathon löpning som livsstil
Författare
Alfred Shemweta och Jan Lundström
ISBN
91-88941-00-0
Artikelnummer
3069
Antal sidor
32
Antal
2st
Kategori

Ett spännande häfte för dig som vill springa långt, halvmarathon eller varför inte marathon. Häftet är skrivet av Alfred Shemweta, Stockholm-marathon vinnare 1999 och 2000. Häftet innehåller, förutom uthållighets-, snabbhets-, och styrketräning, en periodiserad träningsplanering samt träningsprogram för två olika nivåer: för dig som siktar på att springa ett marathon under tre timmar samt för dig som siktar på att springa ett marathon under fyra timmar. Dessutom får du ta del av ett utdrag ur Alfreds träningsdagbok.

Hyr från biblioteket

Böckerna hämtas från Ålands idrotts kansli (Östra Esplanadgatan 7)

Vi behöver samla in dina personuppgifter för att administrera utlåning av material från vårt bibliotek. De personuppgifter vi samlar in framkommer av anmälningsformuläret. Ålands Idrott ansvarar för att dina personuppgifter behandlas enligt gällande lagstiftning.

Du kan personligen eller skriftligen framföra en begäran om granskningsrätt av personuppgifterna till registrets kontaktperson. Granskningsrätten är personlig. Felaktiga uppgifter som uppdagas kan rättas i registret på begäran. Om du vill utöva dina rättigheter avseende personlig integritet vänligen kontakta Ålands Idrott.

Bild-CAPTCHA
Ange de tecken som visas i bilden.