Workshop i Locker Room Talk

Välkommen på en workshop i Locker Room Talk metoden. Under kvällen kommer vi få en heltäckande digital workshop med utgångspunkt i Locker Room Talk:s metodmaterial. Under utbildningen varvas teoretiska moment med att deltagarna själva får prova på olika övningar ur materialet. Stor vikt läggs vid att deltagarnas egna erfarenheter och reflektioner.

Mål med workshopen är att öka medvetenhet om Locker Room Talk. Öka medvetenhet om tränaren/ledarens & föräldrarnas roll som förebild. Öka medvetenhet om hur man själv som tränare kan jobba vidare med sina insikter om hur man skapar egna lösningar för att jobba med jämställdhet. Workshop Locker Room Talk

Det här är Locker Room Talk Locker Room Talk är en icke-vinstdrivande organisation som stoppar skitsnacket. De utbildar killar i åldern 10-14 år om jämställdhet och schyssta attityder. De träffar killarna i omklädningsrummet, en gång i veckan, under åtta veckor, för att skapa nästa generations förebilder och framtidens idrottsutövare.

Föreläsningen sker i samarbete med Ålands Feministparaply, Unga jämställd skola och fritid

Anmälan görs till lena@alandsidrott.ax senast 1 februari.

När?
10 feb 17:30 till 20:30
Var?
Digitalt
Pris
0€

Anmälan

Vi behöver samla in dina personuppgifter för att administrera denna utbildning. De personuppgifter vi samlar in framkommer av anmälningsformuläret. Ålands Idrott ansvarar för att dina personuppgifter behandlas enligt gällande lagstiftning.

Du kan personligen eller skriftligen framföra en begäran om granskningsrätt av personuppgifterna till registrets kontaktperson. Granskningsrätten är personlig. Felaktiga uppgifter som uppdagas kan rättas i registret på begäran. Om du vill utöva dina rättigheter avseende personlig integritet vänligen kontakta Ålands Idrott.

Bild-CAPTCHA
Ange de tecken som visas i bilden.