"Komma ut" en HBTQ-monolog

HBTQ-monologen ”Komma ut” är skriven dramatikern Oskar Sternulf, inspirerad av Anders Öhrmans intervjubok ”Komma ut” och framförd av skådespelaren Viktor Flarkell. Vi får följa den homosexuelle killen Andreas och hans första tankar kring sin sexualitet, hur vännerna tar det och hur en hel värld kan vändas upp och ner när familjemedlemmar inte accepterar en för den man är. I monologen bemöts många fördomar kring homosexualitet och på ett gripande men samtidigt humoristiskt sätt får publiken lära sig att respektera och förstå sin omgivning, bli mindre fördomsfull och lära att älska sig själva. Då Viktor har en bakgrund inom ungdomsidrott, i detta fall simning, kommer fokus på samtalet efter föreställningen handla om just detta och normerna inom det.

När?
26 aug 18:30
Var?
Ålands Lyceum, Hörsalen
Föreläsare
Viktor Flarkell
Pris
0€

Anmälan

Vi behöver samla in dina personuppgifter för att administrera denna utbildning. De personuppgifter vi samlar in framkommer av anmälningsformuläret. Ålands Idrott ansvarar för att dina personuppgifter behandlas enligt gällande lagstiftning.

Du kan personligen eller skriftligen framföra en begäran om granskningsrätt av personuppgifterna till registrets kontaktperson. Granskningsrätten är personlig. Felaktiga uppgifter som uppdagas kan rättas i registret på begäran. Om du vill utöva dina rättigheter avseende personlig integritet vänligen kontakta Ålands Idrott.

Bild-CAPTCHA
Ange de tecken som visas i bilden.