Är du säker på att du inte är dopad?

Digital föreläsning med sportjournalisten och tv-profilen Jonas Karlsson 

När media idag rapporterar om dopning handlar det oftast om elitidrotten. Dopningen existerar inom idrotten, men i Sverige är det framför allt ett problem utanför sportens värld.

Studier pekar på att så många som 40 000 - 80 000 svenskar använder anabola steroider. Främst handlar det om unga män som snabbt vill bygga sin superkropp för att leva upp till dagens ideal.

Vem dopar sig? Hur ser fusket inom idrotten ut? Hur kan vi komma tillrätta med problemet inom idrotten? Vem är egentligen fuskare och var går gränsen för hur mycket man kan tänja på gråzonerna? Hur ser dagens och morgondagens dopning ut? Varför tar så många motionärer dopning? Vilka är riskerna?

 

När?
09 mar 18:00 till 20:30
Var?
Digitalt via Zoom
Föreläsare
Jonas Karlsson
Pris
0€

Anmälan

Vi behöver samla in dina personuppgifter för att administrera denna utbildning. De personuppgifter vi samlar in framkommer av anmälningsformuläret. Ålands Idrott ansvarar för att dina personuppgifter behandlas enligt gällande lagstiftning.

Du kan personligen eller skriftligen framföra en begäran om granskningsrätt av personuppgifterna till registrets kontaktperson. Granskningsrätten är personlig. Felaktiga uppgifter som uppdagas kan rättas i registret på begäran. Om du vill utöva dina rättigheter avseende personlig integritet vänligen kontakta Ålands Idrott.

Bild-CAPTCHA
Ange de tecken som visas i bilden.